Γεμάτη μηνύματα για την Κρήτη η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Αγγλίας


Η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, χτυπάει αυτή την εβδομάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Αγγλίας, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 9,000 εκθέτες και που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από 186 χώρες!
Στην έκθεση – η οποία θεωρείται η 2η μεγαλύτερη του κόσμου και η μεγαλύτερη της Αγγλίας – γίνεται ο απολογισμός της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς και ο καθορισμός του στρατηγικού πλάνου του 2016.

 

Νέες συνεργασίες, προβλήματα και προοπτικές του διεθνούς τουρισμού, νέες αγορές και τάσεις που κυριαρχούν, τίθενται στις επί μέρους συζητήσεις των φορέων και των εκπροσώπων των επαγγελματικών οργανώσεων, με την χώρα μας να αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα το 2016.

Το παρόν στην έκθεση δίνει δυναμικά και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και μαζί του και η CHC Hotels που εκπροσωπεί 30 ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης, της Μακεδονίας και της Ρόδου. Οι πρώτες συναντήσεις της CHC Hotels έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η γενικότερη αίσθηση είναι ότι η χώρα μας και ειδικότερα η Κρήτη, έχει όλες τις προοπτικές για να διεκδικήσει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, σημαντικό μερίδιο της τουριστικής αγοράς και την επόμενη τουριστική περίοδο.