Άνοιξε τις πύλες του το ανανεωμένο Crete Golf Club (Φωτογραφίες)


Έπειτα από εργασίες που κράτησαν περισσότερο από ένα χρόνο, ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση και αναγέννηση των εγκαταστάσεων του Crete Golf Club και πλέον ένα υπερσύγχρονο γήπεδο γκολφ, ένα αληθινό διαμάντι για την Κρήτη, άνοιξε ξανά τις πύλες του και εντυπωσιάζει!
Το νέο όραμα του κ. Θόδωρου Βασιλάκη, ένα επενδυτικό σχέδιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον ισχυρό χαρτί για την Κρήτη στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου και της προσέλκυσης τουρισμού υψηλού επιπέδου απ’ όλο τον κόσμο και μάλιστα 12 μήνες το χρόνο. Το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών της Κρήτης θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες – γκόλφερ απ’ όλο τον κόσμο. Οι καιρικές ιδιαιτερότητες της Κρήτης άλλωστε, με τον ήπιο σχετικά χειμώνα, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για γκολφ τους μήνες από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο και από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο.
Στο Crete Golf Club όμως, μπορεί και ο κάθε Κρητικός να γνωρίσει το Ολυμπιακό πλέον άθλημα του γκολφ, να εκπαιδευτεί από επαγγελματίες προπονητές και να ζήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Οι εγκαταστάσεις του Crete Golf Club απλώνονται σε μια έκταση 800 στρεμμάτων όπου ξεδιπλώνεται ολόκληρη η μαγεία της Κρητικής φύσης. Η θέα που προσφέρεται ξεκινάει από τα Λασιθιώτικα βουνά και καταλήγει στο Κρητικό πέλαγος, ενώ η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής έχει προστατευτεί και είναι μοναδική.Όπως ανέφερε ο Δ/ντης του Crete Golf Club κ. Μάνος Καραμαλής: «Η διαδρομή στη φύση για ένα παιχνίδι 9 ή 18 οπών στα 270 στρέμματα γκαζόν είτε με αυτοκινητάκι είτε περπατώντας, προσφέρει μια ήπια και ιδανική άσκηση για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χαλάρωση από την καθημερινότητα και απόλαυση ενός πολύ ωραίου παιχνιδιού όπου ο μόνος ανταγωνιστής είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Ταυτόχρονα, στο ανακαινισμένο Club House του Crete Golf Club, μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, μέσα σ’ ένα περιβάλλον με άριστη εξυπηρέτηση, αγνά υλικά και εκπληκτική θέα ενώ στο εξειδικευμένο ProShop μπορεί να βρει όλα τα είδη και αξεσουάρ γκολφ καθώς και την τελευταία κολεξιόν Golf της TaylorMade και Adidas με το νέο Λογότυπο του Crete Golf Club». Και ο κ. Καραμαλής καταλήγει λέγοντας ότι «Γι’ αυτό που είμαστε υπερήφανοι είναι η Ακαδημία μας, όπου παιδιά από 6 ετών μπορούν να μυηθούν από νωρίς στα μυστικά του γκολφ από τους έμπειρους προπονητές και να διαπρέψουν στο άθλημα».
Οι εγκαταστάσεις του Crete Golf Club είναι ανοικτές από τις 8:00 μέχρι τη δύση του ηλίου, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις η λειτουργία τους παρατείνεται μέχρι το βράδυ.