Η νέα πραγματικότητα της Ένωσης Περιφερειακών Τηλεοράσεων

Μια νέα πραγματικότητα ξεκινά για την Ένωση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, αφού η Ένωση Ιδιοκτητών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας άλλαξε την ονομασία της και πλέον θα ονομάζεται Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ), ενώ ταυτόχρονα συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που προέκυψε από την τελευταία Γ.Σ. της. Πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. είναι κ. Αντώνης Δημητρίου ("ΚΡΗΤΗ TV").

Η Ένωση πλέον, με ανανεωμένη ατζέντα, θα προχωρήσει στις μελλοντικές της ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα έθεσε σε λειτουργία και το νέο της ιστότοπο, www.eetep.gr, μέσα από τον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερώνεται για τα θέματα της περιφερειακής τηλεόρασης και όχι μόνο.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση της ΕΕΤΕΠ:

«Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ)», όπως προέκυψε από Γενική Συνέλευση της 18ης Φεβρουαρίου 2015.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με διετή θητεία είναι:

-Αντώνης Δημητρίου (ΚΡΗΤΗ TV), πρόεδρος

-Γιώργος Παπακωνσταντής (ΝΕΑ TV) αντιπρόεδρος

-Γιώργος Σιμόπουλος (Star Κεντρικής Ελλάδας), γραμματέας-ταμίας

-Νίκος Μπελογιάννης (BEST Πελοποννήσου), μέλος

-Μαρία Αραμπατζή (ΔΙΚΤΥΟ Σερρών), μέλος

Επίσης αποφασίστηκε η αλλαγή-συντόμευση του ονόματος του οργάνου από "Ένωση Ιδιοκτητών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας" σε Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ).

Άλλες αποφάσεις Γ.Σ.:




- Εγγραφές νέων μελών και κάλεσμα για νέες εγγραφές, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του Καταστατικού μας.




- Ενέργειες και στόχοι του Δ.Σ. της Ένωσης για το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Η Ένωσή μας έθεσε σε λειτουργία το site eetep.gr μέσα από το οποίο μπορούν να ενημερώνονται όλοι για τη δραστηριότητα μας και να επικοινωνούν μαζί μας».
klik neakriti.gr