Έξαλλοι οι φορτηγατζήδες για τη gay διαφήμιση - Κατέθεσαν εξώδικο

"Που πάει το αγόρι; Τορίνο...καλά, θα κάνουμε πρώτα μια στάση στην Καβάλα...". Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τόσο στον κλάδο των φορτηγατζήδων όσο και στην ομοφυλοφιλική κοινότητα η gay διαφήμιση εταιρείας έκδοσης εισιτηρίων στην οποία εμφανίζεται ενας οδηγός που "την πέφτει" σε ένα νεαρό που έκανε οτοστόπ. Τι λέει στο Newsit ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ και γιατί έστειλε εξώδικο στην εταιρεία.
Σύμφωνα με το εξώδικο της Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος "τις τελευταίες ημέρες, η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης της δίκαιης αγανάκτησης και οργής χιλιάδων αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας".

Την απόσυρση της συγκεκριμένης διαφήμισης έχουν ζητήσει και οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα.

Δείτε τη διαφήμιση που εξαγρίωσε τους φορτηγατζήδες αλλά και τους ομοφυλόφιλους:





klik newit.gr