Star και ALPHA γίνονται ένα!


- Στην απόκτηση πακέτου μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προχώρησε ο όμιλος Βαρδινογιάννη - Η σχετική ανακοίνωση θα δοθεί στην δημοσιότητα μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου - Από το καλοκαίρι οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί Star και Alpha συστεγάζονται


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η αγορά πακέτου μετοχών του ALPHA από τον όμιλο Βαρδινογιάννη υλοποιώντας έτσι την συγχώνευση των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR. Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Από το καλοκαίρι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί STAR και ALPHA «συγκατοικούν» με τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού της Κάντζας να έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Κηφισιάς. Εκτός όμως από τη «συγκατοίκηση» πραγματοποιήθηκε και… μεταγραφή των περισσότερων εργαζομένων από την εταιρεία παραγωγής του ALPHA, την «Plus Productions, στην εταιρεία παραγωγής συμφερόντων STAR, την «Green Pixel Productions». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην εταιρεία παραγωγής του ALPHA παρέμειναν ελάχιστοι εργαζόμενοι.



click newsit.gr