Πάνε για βραβείο τα αριστουργηματικά βίντεο που προβάλλουν την Κρήτη

Υποψήφια για ένα ακόμη βραβείο είναι η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού - χρήστες του διαδικτύου. Μετά την πρόσφατη διάκριση και βράβευση της στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης σήμερα τα ξημερώματα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού, για το βραβείο e-awards 2013.
Συγκεκριμένα υποψήφια προς βράβευση είναι η ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.incrediblecrete.gr, αλλά και τα τέσσερα συνολικά video που έχουν γυριστεί από πέρυσι και προβάλλουν την Κρήτη ως τον ιδανικό και ασφαλή προορισμό και παράλληλα την ιστορία, τον Μινωικό πολιτισμό, την παράδοση, τον τουρισμό, τα προϊόντα-γαστρονομία, και την φιλοξενία των κατοίκων.

Τα χιλιάδες χτυπήματα στην τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης-www.incrediblecrete.gr- όπου προβάλλονται τα νέα τουριστικά video που έχουν ανέβει επίσης στο YouTube, και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης,
προκαλούν πανελλήνια και διεθνή απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο καθώς τα video προβάλλονται αυτό το διάστημα από το δορυφορικό τουριστικό κανάλι Travel Channel.