Ermis Awards: Η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πάνος Βατσής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της McCann Erickson Athens, είναι ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards 2013.
Στην Οργανωτική Επιτροπή μετέχουν, επίσης, οι Πόπη Ασλανίδου, Strategic Planning Director, Bold Ogilvy, Περικλής Βανικιώτης, Head of Digital Marketing, Atcom, Χρήστος Δαμαλάς, Managing Director, MSPS, Χριστίνα Ζάκο, Managing Director, Weber Schandwick, Κώστας Καρακάσης, Deputy General Manager, Universal Media, Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη, Managing Director, 2Yolk, Έλενα Τσακιρίδου, Business Unit Director, McCann Erickson Athens και Κατερίνα Χούπη, Executive Creative Director, Magnet.



Με αφορμή το ρόλο του στα Ermis Awards 2013, ο Π. Βατσής δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μία εποχή που η κοινωνία μας αναζητά νέες διεξόδους μέσα μία νέα πραγματικότητα. Νέες διεξόδους όμως αναζητούν στην επικοινωνία των προϊόντων και υπηρεσιών τους και οι διαφημιζόμενοι πελάτες μας. Γιατί τα δεδομένα άλλαξαν. Η σχέση μας με την ελληνική μας ταυτότητα, όχι μόνο αποενοχοποιήθηκε, αλλά σε πολλές περιπτώσεις έγινε πρωταρχικός άξονας της επικοινωνίας μας. Άλλοτε καλώς, άλλοτε κακώς. Τα φετινά, λοιπόν, Ermis Awards έρχονται να σχολιάσουν, ίσως και λίγο καυστικά αυτή την τάση, υπενθυμίζοντας πως ανεξάρτητα από την τάση της «ελληνικότητας», η δημιουργικότητα είναι πάντα το ζητούμενο του κλάδου μας».

Σημειώνεται πως η υποβολή συμμετοχών για τη φετινή διοργάνωση, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2013.

klik advertising.gr

klik iraklioblog.blogspot.com