Έκλεισε η τηλεόραση του "902" - Στον αέρα οι εργαζόμενοι


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Περισσού, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.

«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».


Σύμφωνα με τον Περισσό, τα έσοδα του «902» από τη διαφήμιση ήταν πενιχρά, δεδομένου ότι ήταν σταθμός του ΚΚΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ακόμη και από την κρατική διαφήμιση έπαιρνε ψίχουλα».

Tο κενό της τηλεόρασης του «902» θα καλυφθεί με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ, με εθελοντική δουλειά μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού που μένουν πλέον χωρίς δουλειά, δίνεται η υπόσχεση στήριξής τους. klik newsit