Το Δημόσιο στέλνει την Civitas στο 99

Οι ανεξόφλητες οφειλές του Δημοσίου προς την εταιρεία έκαναν την Civitas να καταφύγει στην επιλογή της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99.
Στην λίστα των «θυμάτων» του κακοπληρωτή που λέγεται Δημόσιος Τομέας φαίνεται πως μπαίνει η Civitas. Καθώς οι ανεξόφλητες οφειλές του δημοσίου προς την εταιρεία επικοινωνίας φαίνεται να αγγίζουν τα 2,5 εκατ ευρώ ενώ υπάρχουν εδώ και τρία χρόνια, η Civitas επέλεξε την οδό της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 θέλοντας να διασφαλίσει τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της στόχος είναι η εταιρεία αφενός να προστατευθεί από τους πιστωτές, που δημιούργησε στο πλαίσιο της συναλλαγής της με το δημόσιο τομέα, αφετέρου να συνεχίσει να λειτουργεί «απρόσκοπτα και στο ίδιο υψηλό επίπεδο»

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Civitas: «Η εγκληματική συμπεριφορά του δημοσίου να αρνείται την εξόφληση βεβαιωμένων υποχρεώσεών του προς τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μας (καθώς μας οφείλει 2.500.000€ από έργο του 2009), μάς υποχρέωσε να αναζητήσουμε κάθε διαθέσιμη νομική προστασία. Η κίνηση αυτή εξασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας και την εύρυθμη και ομαλή καθημερινή μας λειτουργία. Η εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και στο ίδιο υψηλό επίπεδο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 18 χρόνια. Όλα τα στελέχη της Civitas εργαζόμαστε με ακόμη περισσότερο ζήλο, ακεραιότητα και επαγγελματισμό, ώστε να συμβάλουμε στην επιτυχία των πελατών μας και να διατηρήσουμε τη Civitas ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα».
Υπενθυμίζεται πως η Civitas ιδρύθηκε το 1994 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της Ketchum στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία καθώς και στις άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης ενώ έχει κατακτήσει 38 βραβεία Ermis από το 2002 έως σήμερα. klik adv